Betalen

Betaalmogelijkheden in onze webshop:

 • iDeal
 • Vooruitbetaling
 • Betalen bij afhalen 

iDeal

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kan je direct met iDEAL betalen.
Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

De verwerkingssnelheid van iDEAL is hoog. Op het moment dat je je bestelling voor 16.00 uur plaatst en middels iDEAL betaald, ben je ervan verzekerd dat je je bestelling de volgende werkdag in huis hebt.

Vooruitbetaling
Het alternatief voor iDEAL. Heb je geen toegang tot iDEAL, of maak je geen gebruik van een van bovenstaande banken, dan kan je kiezen voor vooruitbetaling. Bij vooruitbetaling is de verwerkingssnelheid lager en zal je bestelling niet dezelfde dag nog verzonden worden. Houd rekening met een verwerkingstijd van één tot drie werkdagen.

- Vooruitbetalen is veilig en gratis.
- Houd rekening met één tot drie dagen verwerkingstijd.
- Vermeld bij het overschrijven je ordernummer uit je orderbevestiging.

Je kan het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer:
ABN-AMRO BANK IBAN:NL80 ABNA 0449 9120 86 (BIC ABNANL2A) ten name van Astrid Kidswear te Voorhout.

Heb je internetbankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, overweeg dan een iDEAL betaling. Dit is volledig gratis en je hebt je bestelling voor 16.00u besteld dan wordt die dezelfde dag nog verzonden!

Betalen bij afhalen

U kunt uw bestelling ook afhalen bij Astrid Kidswear. Bij betalen bij afhalen neemt u contact op met Astrid Kidswear via het mailadres: info@astridkidswear.nl

In overleg met ons spreken we een dag en tijdstip af waarop u uw bestelling kan komen ophalen.

Betaling geschiedt uitsluitend á contant.

 • Ideal Logo
 • postnl logo
 • Contact

  Astrid Kidswear

  J.P gouverneurlaan 6

  2171 ER Sassenheim 

  info@astridkidswear.nl

  KVK 6265 4705

  BTW NR. NL067303596B02

  tel: 0630443060

   

   

   

   

 • Nieuwsbrief

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  Aanmelden