Retourneren en omruilen

Retourneren en omruilen van artikelen
Astrid Kidswear doet er alles aan om via onze website te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geruild of geretourneerd worden. 
De klant is echter gehouden het artikel op eigen kosten te retourneren. Voor retour en/of ruilingen (hierna: retour) gelden enkele voorwaarden:

Deze artikelen uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontvangst via info@Astrid Kidswear.nl. Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots. In uw e-mail dient u uw naam, ordernummer en het te retourneren artikel met artikelnummer te vermelden.

De artikelen, welke voor retour aangemeld zijn, moeten per omgaande, doch uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling retour verzonden zijn. Na deze periode kunt u uw aankoop niet meer zonder reden retourneren.

De artikelen moeten schadevrij geretourneerd worden.
De artikelen nog in originele staat van verzending zijn en in- of samen met de originele verpakking worden geretourneerd.
Uw retour zal na aanmelding en na ontvangst van het retour per e-mail bevestigd worden. Het bedrag van de retour gezonden artikelen zal door ons worden gecrediteerd. 
De klant is gehouden de te retourneren artikelen op eigen kosten te verzenden. Retour zendingen, welke per post verzonden worden, dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd, onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen en daarom niet gecrediteerd.

 • Ideal Logo
 • postnl logo
 • Contact

  Astrid Kidswear

  J.P gouverneurlaan 6

  2171 ER Sassenheim 

  info@astridkidswear.nl

  KVK 6265 4705

  BTW NR. NL067303596B02

  tel: 0630443060

   

   

   

   

 • Nieuwsbrief

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  Aanmelden